Page 9

iSOLOR.no_magasinet_Februar_17

aptein på Storhamar med landslagets Betina Riegilhuth og keeper Stine Liden, i kampen Tonje scoret 2 mål den omgangen hun spilte. GLAD FOR TILLITEN: Tonje Enkerud synes det er spennende å vbli ny kaptein, men ser det også som en utfordring. Storhamar har 5. plass som målsetning denne sesongen, og kvalisering til spill i Europa. Pr. i dag ligger de også på 5. plassen. Siste forsterkning til laget, er ingen ringere enn Heidi Løke, som er kjent som “verdens beste strekspiller”. Hun skal være spilleklar til neste sesong. 1. februar spilte Storhamar hjemme mot Larvik, og tapte “bare” 23 - 26, stillingen til pause var 12 - 12., og det ble 3 scoringer på kapteinen. Det betyr at laget nærmer seg det suverent beste damelaget i Norge de siste årene, og i spissen for dette står altså Tonje Enkerud, den nye kapteinen som skal være “hærfører” for et storsatsende Storhamar-lag i årene framover. DIALOG MED DOMMERNE: En av oppgavene til den nye kapteinen, er selvfølgelig en god dialog med dommerne. KAPTEIN OG TRENER: Tonje Enkerud og trener Arne Senstad, har mye dialog underveis i kampene også. iSOLØR.no FEBRUAR 9